Over De Jonge 100

Over De Jonge 100

De Jonge 100 is dé lijst van Nederlands meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot en met 25 jaar. Uitgeverij Young & Connected selecteerde 100 bekende en mindere bekende jongeren die het afgelopen jaar de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakten.

De 100 jongeren zijn genomineerd in vier categorieën: Ondernemers, Idolen, Sporters en Visionairs. Per categorie wordt één winnaar gekozen. Daarnaast maakt een van de genomineerden kans op de Lenovo Award, uitgereikt door hoofdsponsor Lenovo. Ook wordt de 7Days Jongere van het Jaar Award uitgereikt voor aanstormend talent tot en met 18 jaar.

Stemmen kan van 1 t/m 21 november. Op 1 december worden de Awards uitgereikt in Amsterdam.

Over de Lenovo Award

Met de Lenovo Award moedigt het technologiebedrijf inspirerende jongeren aan om te komen met slimme, technologische oplossingen voor zaken die ertoe doen en betekenisvolle verandering tot stand brengen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is.

Over de Jongere van het Jaar Award

Welke jongere leverde het afgelopen jaar de meest indrukwekkende prestatie of had het meest bijzondere verhaal? Om die vraag draait het bij de 7Days Jongere van het jaar-verkiezing.  De kraamkamer van De Jonge 100.